TV-tips på en søndag

Good-Morning-Vietnam-robin-williams-25340599-2348-1599
Doku om han som forsvant i bakken, Mark Walhberg og Christian Bale som brødre, Snowden-doku, Topp 3 Robin Williams-film og en fransk spion. Her er dagens TV-tips.

Dokusommer: Slukt av et synkehull, på NRK2 kl 19:30
— Husker dere det huset som forsvant i bakken i Florida, og han som bodde der bare forsvant ned i hullet? Dette er  dokumentaren om hva som skjedde, forklart av amerikansk professor i geologi.

The Fighter, på NRK3 kl 21:40
— Mark Wahlberg og Christian Bale som to brødre som prøver å bokse seg opp i verden. En av dem går de ikke så bra med han andre overrasker stort.
http://youtu.be/71l-kIhJ5j8

Dokument utifrån: Amerikas fördolda stater, på SVT2 kl 22:10
— Amerikansk dokumentar om hvordan USA laget de avanserte overvåkingssystemene som Edward Snowden avslørte. Del 1 av 3.

Good Morning, Vietnam på TVNorge kl 00:20
— Robin Williams beste film? Mange mener det. Historien om Williams som en plateprater i Vietnam er hvert fall Topp 3 Williams, filmen e både spennende, sjarmerende, litt trist og supermorsom.

OSS 117: Spionen i Kairo, på NRK1 kl 00:25
— Jeg har aldri hørt om denne filmen før i dag, men en fransk komedie om en spion i Kairo låter riktig så underholdende. Gir denne en sjanse sent på kvelden: “Hubert Bonisseur de la Bath, også kjent som “Agent OSS 117″, blir sendt til Kairo i 1955 for å lete etter en kollega som er forsvunnet. Han får beskjed om å gå i dekning i en kyllingfabrikk, men vikler seg inn i internasjonale intriger mens han beiler til de lokale skjønnhetene.”