TV-tips på en søndag

Endelig er det premiere på Kampen om tungtvannet. Men TV-kvelden byr også på Bruce Willis, Julia Roberts, dudefest med George og Brad og Lindsay Lohans beste. TV-tips!

Kampen om tungtvannet, på NRk1 kl 20:55
— Aiai, NRK går for gull når de starter året med megasatsingen Kampen om tungtvannet. Vi møter vitenskapsmannen Werner Heisenberg, som leder tyskernes arbeid for å lage en atombombe, engelskmennenes forsøk på å stoppe arbeidet, og Hydros kamp for arbeidsplasser. For ikke å glemme sabotørene som ble tidenes norske krigshelter. Dette må da bli storslagent og fett, eller? Aslak driver og ser på de første episodene, det kommer snart en dyptpløyende rapport fra den kanten.

Mean Girls, på TV 2 Bliss kl 21:00
— Har du noensinne lurt på hvorfor Lindsay Lohan ble regnet blant Hollywoods mest talentfulle? Sjekk Mean Girls. Dette er hennes beste film, gnistrende morsomt skrevet av 30 Rock-skaperen Tina Fey. Om onde ungjenter i korridorene på high school og en gatesmart jente som kommer rett fra home schooling.

Neste låt, på TV 2 kl 21:45
— Jada, her skal publikum få velge alle godlåtene fra favorittartisten sin. I dag fra Erik & Kriss. Det blir fest på lokalet, for å si det mildt. Trust me, jeg var der.

Die Hard 4.0, på Viasat4 kl 22:00
— Bruce Willis må bryne seg på selveste Timothy Olyphant aka Raylan Givens i denne fjerde Die Hard-filmen. Vi har ikke å gjøre med tidenes actionfilm, men en hyggelig søndagsfilm når man liker helikopterjakt på en motorvei, Kevin Smith i morsom birolle og en aldrende John McClane i noenlunde rappkjeftet form.
http://youtu.be/v0qAZq0Zmcc

Ocean’s Eleven, på TVNorge kl 00:25
— Jeg holder et knippe heist-filmer foran Ocean’s Eleven (Rififi, Inside Man, Heat pluss et par til), men det er ingen av dem som er så gøy, fargerik og skamløs som denne Las Vegas-historien. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac og gjengen  lager skikkelig dudefest, og Julia Roberts skinner som alltid. Perfekt nattefilm til å avslutte helgen med.