TV-tips på en søndag

Klassiker fra Los Angeles, en norsk dynamittekspert, skumle Tom Hardy og en TV-serie om tungtvann. Her er TV-tipsene.

The Big Sleep, på TCM kl 17:00
— Humphrey Bogart og Lauren Bacall i legendarisk filmatisering av Raymond Chandlers tidløse krimroman fra Los Angeles.  Film på en søndags ettermiddag blir ikke bedre enn dette, når Bogart må ut og etterforske død, generaler og noen crazy generaldøtre.

From There To Here, på SVT1 kl 20:00
— Jeg har ikke sett From There To Here, men blir umiddelbart nysgjerrig på beskrivelsen: “Det är sommaren 1996 och England ska ta sig an Skottland i fotbolls-EM. I hjärtat av Manchester försöker Daniel medla i konflikten mellan sin far och sin bror, men de tre hamnar istället i centrum för ett stort sprängattentat. Deras liv kommer att förändras för alltid.”. Philip Glenister fra altfor oversette Life on Mars spiller hovedrollen, og det er også et voldsomt pluss.  Noen som har sett serrien, og kan anbefale/avbefale?

Kampen om tungtvannet, på NRK kl 21:15
— NRKs braksuksess fra andre verdenskrig er inne i fjerde episode, les alt vi synes om serien her.

The Dark Knight Rises, på MAX kl 21:20
— Damn, jeg må nok ditche Kampen om tungtvannet noen minutter for å se åpningsscenen med Bane på flyet i The Dark Knight Rises. Tom God Damn Hardy skal ta over verden! Batman-serien ble gjenopplivet med Batman Begins, og The Dark Knight Rises fortsetter stolt den nye tradisjonen med mørke, kjipe skurker, Gary Oldman i karrieretoppform og Christian Bale som en trøblet Bruce Wayne/Batman.

Fjorden Cowboys, på TV 2 Zebra kl 23:25
— Sesongpremiere på denne herlige realityserien om Hardanger-helten Lothepus og hans dymanittbedrift. I denne første episoden av andre sesong er han bekymret for at det er blitt vanskelig å få tillatelse til å bruke dynamitt til å sprenge salutt. Selvsagt.