TV-tips på en vårsøndag

Dette er en av de kuleste James Bond-filmene, og den kan du se på TV i kveld. Her er søndagens TV-tips.

Krig på 200 minutter, på NRK2 kl 14:55
— For de av oss som gikk glipp av professor Frank Årebrots etter sigende strålende fortelling om andre verdenskrig i Norge, kjører NRK2 reprise. Bare å benke seg.

That 70s Show, minimaraton på TV 2 Humor kl 16:30
— Dersom du var ute på en snurr i går og våkner forvirret i 16-tiden med selvhat, angst og null behov for å treffe andre mennesker de neste timene, er det vel ingen tingsom er bedre enn fem episoder med verdens beste serie fra Wisconsin på 70-tallet? Og så med Cheap Trick på introen, da.

World War Z, på TV 2 Zebra kl 21:00
— Brad Pitt-filmatiseringen av zombie-kultromanen World War Z: An Oral History of the Zombie War. Smart forsøk på å cashe innpå The Walking Dead-suksessen, og en spennende søndagsfilm.

Goldeneye, på Max kl 21:30
— Pierce Brosnands første film som James Bond er en klokkeren innertier av en spionfilm  fra tiden etter den kalde krigen. Sovjet er brutt sammen, atomvåpen er på avveie, Famke Janssen heter Xenia Onatopp kveler med lårene, og Pierce Brosnans gjør tidenes feteste strikkhopp. Er det forresten bare meg som sluttet med dataspill etter Goldeneye til N64, for jeg tenkte at det kom aldri til å bli bedre enn dette?

Fair Game, på NRK3 kl 21:45
— Den sanne historien om den hemmelige CIA-agenten Valerie Plame er en av de rareste og mest spennende etter 9/11. Kort fortalt handler det om at Plames ektemann Joe Wilson – som er ambassadør – påstår i New York Times at Bush-administrasjonen bruker falsk informasjon for å få grunnlag for å invadere Irak, og kort tid etterpå blir Valerie Plame outet som CIA-agent. Naomi Watts og Sean Penn i hovedrollene.
https://youtu.be/eU30DFbjirw

Pulp Fiction, på Viasat4 kl 22:30
— Quentin Tarantinos beste film? 90-tallets kuleste kinoopplevelse? Pulp Fiction viste hva som var mulig med en sylskarp penn, et arsenal av 70-tallsreferanser i et smart manushode og Samuel L. Jackson og John Travolta som den perfekte gangsterduo. Aslak så historien om Vincent Vega, Jules Winfield, Mia Wallace og Butch Coolidge på nytt og rapporte om gjensynet, dette er nok kveldens sterkeste anbefaling.