TV-tips! Søndag med Jason Bourne og gjengen


Jason Bourne løper i Goa, svenskene viser terrordoku, og hva skjer med Saga og Martin? Det er klart for TV-søndag!

The Bourne Supremacy, på NRK3 kl 21:25
— NRK fortsetter visningen av den briljante Jason Bourne-serien, kanskje de beste thrillerne som er laget. Denne gangen er det Paul Greengrass sin første film, med Franka Potente og Matt Damon i skjul i India i starten av filmen. Se opp for en lekker løpescene i starten, briljante spenningsscener og haugevis med sterke biroller.

Broen, på DR1 kl 20:00 og SVT kl 21:00
— Ny episode! Vi oppsummerte den svensk-danske produksjonen etter forrige episode, sjekk den her mens du venter på ny runde med Saga og Martin.

Dokument utifrån: Terror i öknen, på SVT2 kl 22:10
— Dette ser lovende ut! Sjekk hva SVT skriver om kveldens dokumentar: “Brittisk dokumentär från 2013. Den 16 januari i år anföll islamistiska terrorister en norsk-brittisk gasanläggning i södra Algeriet. Nu berättar några av de överlevande vad som hände fram till att algerisk militär stormade anläggningen och 39 arbetare miste livet.”

Homeland, på TV 2 kl 22:55
— Siste reprise av forrige episode i denne spionsagaen om Carrie og Brody, før TV 2 kjører seg opp med ny episode i morgen. Her kan du lese at vi var ganske så begeistret for denne episoden.

Boss, på Vox kl 23:00
— Vi må aldri glemme hvor bra Boss var, dette mørke dramaet med Kelsey Grammer som Chicago-borgermester Tom Kane. Dette er nestsiste episode i andre og siste sesong. Her kan du lese vår 5 grunner til at du MÅ se Boss.