TVNorge viser Line Of Duty


TVNorge har kjøpt rettighetene til å vise den feiende flotte engelske politithrilleren Line Of Duty. Og premieren er ikke langt unna.

De siste månedene har SVT1 hver søndag fortalt historien om den engelske politimannen Tony Gates og avdelingen som etterforsker ham for korrupsjon og slikt. Ingen grensesprengende serie, bare veldig godt laget, med et tett manus, mange overraskelser, gode skuespillere og et interessant karaktergalleri.

Les The Guardian sin anmeldelse av episode 1 av Line Of Duty

Handlingen? Tony Gates blir nok en gang kåret til Policeman Of The Year, men ikke alle er like imponert over den hardtslående, karismatiske og suksessrike politimannen. For samtidig har den ambisiøse unge spretten Steve Arnett og teamet hans fucket opp i arrestasjonen av en terrormistenkt, og han er forflyttet til den ikke fullt så glamorøse antikorrupsjonsavdelingen. Der blir han selvsagt invitert med på en etterforskning av Tony Gates, og den ærgjerrige Arnett lukter snart ugler i mosen.

Og sånn går nu dagan i politiet. Vold, svik, lojalitet og drama og så videre. TVNorge forteller til OP-5 at de har plukket opp Line Of Duty, og begynner visning tirsdag 20. november. Første sesong er kun på fem episoder, men det sies at BBC allerede har bestilt sesong nummer 2. Gled deg!

Trailer for Line Of Duty: