Verdens smarteste kannibal får TV-serie

Han kryper inn i hjernen din, flerrer av deg ansiktet, og spiser biter av deg. Men hvem skal spille Hannibal Lecter når han nå får egen TV-serie?

Næmmen, sjekk hvem det skal bli TV-serie av!
Det amerikanske TV-nettverket NBC har nylig bestilt 13 episoder av en TV-serie om vår alles favorittkannibal og seriemorder, Hannibal Lecter, mest kjent fra Silence Of The Lambs.

Sjekk wiki-artikkelen om Hannibal her, ganske bra

Det betyr en hel sesong med Chianti, menneskekjøtt, avskjæring av ansikter, monologer om klassisk musikk, og selvsagt iskalde oneliners om hva folk drømmer om innerst inne. Alt kombinert med brutale drap, sikkert kul musikk og dirrende spenning.

I følge den finfine bloggen Criminal Element skal serien ta for seg Dr. Hannibal Lecters tidlige år, da han begynte å drepe for fote, og ble jaktet av FBI-agenten Will Graham. Altså han karen som fanget Hannibal Lecter i Thomas Harris sin bok Hannibal, og så Manhunter (1986), første filmatisering av Hannibal-karakteren, og senere av Edward Norton i Red Dragon (2002).

Betyr det at Clarice Sterling aka Jodie Fosters karakter ikke skal være med? Kontroversielt!

Mer enn dette vet vi egentlig ikke, men vi er jo fryktelig nysgjerrige på hvem som skal spille Hannibal Lecter. Cillian Murphy? Viggo Mortensen? Mads Mikkelsen? Jeg har virkelig ikke anelse, så kom veldig gjerne med innspill i kommentarfeltet under på hvem du foretrekker.