Vinn Homeland sesong 1 på DVD og Blu-ray – TRUKKET


KONKURRANSEN ER TRUKKET, VINNERNE HAR FÅTT BESKJED. I morgen slippes første sesong av Homeland på DVD og Blu-ray. Allerede nå kan du vinne den briljante serien hos oss.

Det siste året har vi skrevet side opp og side ned om Homeland her på OP-5. Den paranoide fortellingen om soldaten Nicolas Brady som kommer hjem fra fangenskap i Irak og CIA-agenten Carrie Mathieson som mistenker han for å ha blitt rekruttert av Al-Qaeda, var den beste nye serien i 2011, og forventningene er enorme til premieren på sesong 2.

Les også: Homeland sesong 2 nærmer seg

Mens vi venter på at sesong 2 skal ha premiere i USA 28. september og her hjemme på TV 2 8. oktober, skal vi jommen se sesong 1 på nytt, og i anledning at serien omsider kommer på DVD og Blu-ray i morgen, gir vi bort to eksemplarer av hvert av formatene.

Les også: premieredato og trailer for Homeland sesong 2

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss om din favorittagent gjennom tidene. Er det Carrie Mathieson i Homeland? Kanskje det er den evigaktuelle James Bond? Avner i Munich? Skriv gjerne en begrunnelse, og si fra om du vil ha DVD eller Blu-ray.

Dette skrev vi om sesong 1 da den hadde premiere på TV 2

PS: Du må logge inn i komm-feltet med Twitter eller Facebook eller lignende, slik at vi kan sende deg en melding når vi trekker konkurransen.

PS2: konkurransen ligger bare ute et drøyt døgn, så du må svare innen onsdag 12. september kl 10.00.