Vinn signert Michael Connelly-bok og Harry Bosch-cap!

bosch1konkSjekk her da! Selveste Michael Connelly har signert bøker for oss, og vi har fått eksklusive caps fra produksjonen av TV-serien Bosch! Nå gir vi bort alt sammen til dere.

Los Angeles-forfatteren Michael Connelly og hans detektivhelt er blant av våre aller største favoritter, helt der oppe med Jason Bourne og Carl Hamilton. Så vi er begeistret som 8-åringer på julaften nå som det nærmer seg premiere på piloten på TV-serien Bosch.

I den anledning gjorde vi intervju med produsenten Henrik Bastin og Michael Connelly selv, og noen uker senere fikk vi en mystisk pakke fra Los Angeles levert på døren med Fed-Ex.

Intervju med Michael Connelly: – Harry Bosch can be realer on screen

I den lille pappkassen lå noen signerte utgaver av Michael Connellys seneste bok The Gods Of Guilt, som vi rangerte som en av fjorårets beste bøker, samt årets definitive hattemote: caps fra produksjonen av Bosch. Wow!

Les også: Hvem skal spille Harry Bosch? En svenske har svaret!

Vi har to bøker og to caps som vi gir bort til våre kjære lesere. For å vinne må du fortelle oss enkelt og greit, i kommentarfeltet: Hva er din favorittbok med Harry Bosch?

Husk å logge inn med Facebook eller Twitter, slik at vi kan få tak i deg om du vinner.

Megabonus! Sjekk første klipp fra Bosch-piloten, som vises på Amazon fra tidlig februar:

bosch2konk