Yes! Leserrekord i årets korteste måned!

Highfive til alle våre lesere for en strålende februar med krim og spenning. Her får du fem av sakene dere klikket mest på i løpet av måneden.

Da er det snart ny måned og nye muligheter, men først vil vi sende en massiv takk til alle leserne våre. I en måned med bare 28 dager satte dere ny rekord allerede etter 27 dager. Jepp, leserrekord på OP-5 for tredje måned på rad!

Så for å feire dere og oss selv, ser vi tilbake på fem av artiklene som ble best lest på bloggen vår i løpet av februar. Snakkes i mars!

Netflix – den nye seriemesteren?
— En sak om Netflix sin strategi bak House Of Cards, og hvordan de kom på ideen om å spille inn en engelsk kultserie med Kevin Spacey i hovedrollen og David Fincher på regi:

Oioioi, så vi gleder oss til House Of Cards
— Det var ikke bare vi som gledet oss, for denne ble en av de desidert best leste sakene våre i februar.

5 ting du ikke visste om Django Unchained
— Aslak var på kino, ble begeistret, og fant nerdefakta om Quentin Tarantinos Oscar-vinnende suksessfilm.

Harry Hole var ikke død
— Aslak satt seg ned med Jo Nesbø og pratet om The Return of Harry Hole. Det førte til sitater som “noen dykker etter hai eller går til Sydpolen, jeg dykker i utedoer og tenker på detaljene rundt hestepuling”.

5 grunner til at du skal se originalen til Homeland
— Endelig fikk vi sett originalen til Homeland, den israelske Hatufim/Prisoners Of War.

…og så må vi nevne bobleren fra Dr. Wasim Zahid, Rikshospitalet-legen som rangerte sine 5 beste TV-serier fra sykehus. Den kom på tampen av måneden, og ble nesten Topp 5 på bare noen dager.